22. jul, 2016

Besök

Så har vi haft besök från Uppsala här Johanna och Anderas samt två av tre hundar.Amy husky blandning och Dia Csv.Karak Alskan Malamute fick inte följa med då jag vet att Okami inte accepterar okasterade hanar på sitt revir.

Efter en runda med våra besökare då Okami vred huvudet av sig efter tjejerna då han gick först, (han fick sedan gå sist o sniffa efter tjejerna o det gick bättre ;)Prövade vi och släppa bara Okami med tjejerna på tomten och det gick bra..Okami var helt cool med det och verkade lycklig o ha två till tjejer på reviret.

Hattai fick vara kopplad först och klart hon blev frustrerad o se dem andra vara lösa .När hon lugnat sig kopplade jag Okami och prövade o släppa Hattai med tjejerna det gick bra i början men sen bestämde sig Hatta i för att säga till Dia på skarpen.Så vi fick separera dem.Amy brydde hon sig inte om.Amy är äldre och mer dominant än Dia som är väldigt försiktig.

Hattai accepterade inte en tik på sitt revir som var såpass försiktig utan att dominera henne, dem är ju även i samma ålder.Och Csv tjejerna har mognat sedan dem träffades senast.

Nästa gång ska Okami få en egen dejt med Amy ...;)