24. jul, 2016

Köping Internationella Utställning

Igår var vi på utställnig i Köping Hattai gjorde sitt allra bästa trots värmen.

BIR,CACIB,CK.exellent för Finska domare Leni Finne  som tyckte Hattai var en rejäl tik bland annat med utmärkta proportioner.En Italiensk född ung hane var också med o tävlade mot Hattai.

I väntan på finalen höll vi oss i skuggan mest och som tur var inför finalen så blev det svalare och började blåsa en aning.

Det är väldigt kul o springa i stora final ringen och lite läskigt också för en som inte riktigt är bekväm att vara i rampljuset som jag.Men Hattai gör att jag med stolthet springer där iaf ;) och det känns lättare för var gång.

Det är väldigt kul att bara få springa i finalen även om man inte blir utplockad att tävla vidare och kanske få en placering.Samt efter förra utställningens 4 placering så hade jag inga förhoppningar om att göra om det igen.

Men döm om min förvåning när domaren ber oss stanna för andra utgallringen även denna gång, jag trodde jag hade hört fel ;) så vi fick springa ett varv till men blev ingen placering.

Är omtumlad (igen) och lycklig efter denna dag och tacksam över att jag har en hund som jag kan uppleva detta tillsamans med.Tack älskade Hattai.