9. aug, 2016

Ringträning

På ringträningen igår blev det lite bilder på Okami.Det var en engelsk bulldog där som hade sån pondus han ställde sig framför Okami och bara ägde ;) Okami brukar reagera på okastrerade hanar och iaf morra lite men inte ett ljud...hi hi.

Det var kul att se hur roligt Okami tyckte det var att få vara med o springa i en liten ring att det kan vara så roligt.Och Hattai stod o gnällde lite när inte hon fick springa.Och när Hattai var i ringen började Okami låta vilket han inte brukar ;) taggad!!Jag bytte hund efter halva lektionen.Också idag var vi inte så många så det blev intensiv träning.

Okami morrade lite åt vår instruktör denna gång när hon kände på hans kropp men han stod still och hon fick känna igenom honom klart.Han är sån som morrar även när man gosar med honom ibland. Så det behöver inte betyda att han varnar utan mer att han accepterar fast med ett morr ;) man får läsa av hunden i övrigt helt enkelt.Samt han har inte morrat övriga gånger åt samma instruktör.Och morrade inget mer under lektionen då han blev "klämd" på igen.Det instruktören gör är att bara nonchalera honom och visa att hon inte bryr sig om han morrar o fortsätter lugnt o ta i hunden.

Hattai springer bra i ringen nu mer framåt det beror säkert på att hon gillar att träna utomhus bäst och även då gillar utomhus utställningar bättre än inne.Hon tröttnar fort på att springa i en ring el fram o tilbaka inne i en lokal...