8. apr, 2017

Musik video inspelning

Nu var det ett tag sedan hundarna var med på ngt spännande film jobb el liknande sedan Hattai var med i Kung Fury musik videon.Men igår var vi och filmade med båda hundar igen ;) också en musik video.Vilken artist osv får jag berätta senare när musik videon är släppt.

Mitt under inspelningen fick vi veta att ett terror dåd hade ägt rum mitt i City och att stort område var avstängt o avspärrat..det kändes väldigt overkligt och jag försökte att inte tänka så mkt på det just i detta nu.

Det är våran första filmning utomhus och det är alltid lite mer störningar då än i en studio.Vi var nära en motions slinga så ibland passerade människor och hundar.

Först fick hundarna gå runt och hälsa på alla utklädda människor som skulle vara med i videon en del med konstiga hattar och kläder osv men det var inget som bekom hundarna något ngr av dem utklädda fick tom pussar av hundarna.

Båda hundarna hade samma uppgift och det var att stå med varsin statist i en miljö där det var väldigt blött ;).Hattai hade det lite bättre med plats medan Okami fick stå och balansera med fram el bakdelen i vatten..

Utöver det var det musik och en kamera med kamera män som gick precis förbi Okamis nos så han kunde lukta på kameran.Samt artisten, dansare och övriga statister som rörde sig och en massa rök....

Hattai var lugn utom när jag kom för långt ifrån hon visade tydligt hon behövde mig närmre än vad Okami behövde och han fick jobba mer självständigt tillsammans med sin statist.Vilket han klarade med bravur och även om det blev fler omtagningar!Så jag hade velat att han fick en medalj för sitt tålamod och lugn älskade Okami.

Till saken var att dem statister som skulle stå med hundarna var hundrädda..!Men tack vare lugna hundar så gick det över förväntan och det roliga var att dem tom blev stormförtjusta i hundarna och kallade dem deras nya kompisar ;) och det sista den ena statisten sa innan vi gick därifrån då vi var klara var att han tack vare detta tom skulle kunna tänka sig att skaffa en egen hund ;) mkt bättre än så kan det inte bli el hur.