7. jun, 2017

Norrköping Internationella utställning

Det var meningen att vi skulle ställa ut alla tre dagar men vädret var inte det bästa och vi tältade så vi fick åka hem en dag för att torka kläder och få sova varmt.

Dag ett blev Hattai bästa Tik  för domare Torbjörn Skaar med fin kritik bara positivt inget negativt samt Välpresenterad."

Dag tre blev Hattai Bäst i rasen för domare Gunnar Nyman med en mkt positiv kritik och vi fick springa stora final ringen i grupp ett finalen.Denna domare hade mkt förtåelse för att rasen inte är som andra hundar.

Lite synd att vi missade en dag..men inte varje helg man får ställa två dagar heller ;)

Hundarna var super duktiga på camping platsen dem låg med kätting och på natten sov Okami ute och Hattai inne i tältet.Sent på kvällen kom det nya till campingen och gick utanför tältet och pratade osv hundarna brydde sig inte mkt.Dem kan verkligen anpassa sig så duktiga.Inget skällande el vaktande som hemma.Helt tysta.det var en annan hund brevid på campingen som gnällde natten igenom..

Norrköping var ett mkt  trevligt ställe att ställa ut på himmelstalund är vackert och dem som jobbade med uställningen var mkt trevliga.Vi lär komma tillbaka på framtida uställningar.