28. maj, 2018

Gimo Nordic Dogshow

Vi hade en fin dag på Gimo Nordic Dogshow i helgen .

Hattai fick Execellent, Ck, Nordic Cert, BIR domare Marianne Baden berömde Hattais temperament och tog sig tid och prata en stund just hur viktigt det är med denna ras att premiera ett korrekt temperament.Att en Csv ska acceptera att bli hanterad utan att för den skull vara översvallande ..det är inte heller rastypsik.Och Hattai var enligt domare precis  som hon skulle vara en rastypisk Csv.

Domare tyckte också att Hattai hade femenint vackert huvud och det tycker jag med att hon har mkt från sin mor Anne lee Srdcervac..

Hattai var helt urfälld och helt tussig dagarna innan uställningen och inte mkt päls kvar men domaren tyckte ändå hon hade fin päls.

I finalringen var vi inte ensam wolfdog då det även var en Saarlos wolfhound med vars matte vi känner ;) Hattai tyckte det var kul och få springa med sin varghund kompis.Hon skötte sig väldigt bra.Inget ljud denna gång hi hi.Träffade även en annan tjej med sin Saarlos Wolfhound  som vi också känner hon ställde inte ut sin hund men det kul att träffas iaf.