26. aug, 2019

Norrköping Dogshow

Hade sett fram mot utställningen i Norrköping då jag hört väldigt gott om den domare som skulle dömma rasen.Han har dömt en del CsV vilket inte är alltför vanligt iaf inte när man ställer ut i Sverige för en Svensk domare.

Den värsta sommar värmen har avtagit och vädret var perfekt för hundarna, det blev även lite regn men som tur var hade vi utställningstältet med oss och hundarna älskar och ligga o sova o ta det lugnt i tältet.

Hattai har nu varit som en dröm att visa flera gånger på raken man undrar hur länge hon är på det bra humöret tro?Fast det är nog så att hon funnit sig väldigt bra i sin roll när vi är på utställning  och tycker det är kul helt enkelt man kan inte fejka glädje ;)

Mycket riktigt blev stunden i ringen med domare Bo Skalin en väldigt trevlig upplevelse, han var en sån bra hundmänniska som förstod rasen till sättet och hur man bemöter en sådan hund samt var trevlig och tog sig tid att prata lite om rasen.

Han sa både muntligt och skriftligt att Hattai hade fint temperament!Bra rastyp var också något som gjorde mig extra glad att läsa.Mkt trevlig kritik blev det samt Excellent,CK,Nordic cert,BIR.

I grupp finalen var domaren väldigt noga när han kollade igenom hundarna det är alltid kul när dem verkligen tar sig tid.Hattai var toppen och uppförde sig perfekt trots en snackig schäfer tik framför oss.

Träffade även en trevlig tjej som hade en CsV hane som jag pratade med men hon var där som åskådare och ställde inte ut men alltid kul o träffa CsV Ägare o utbyta erfarenheter!

Blev en perfekt dag i Norrköping!