21. nov, 2019

Filminspelning

Under hösten har både Okami och Hattai varit med tillsammans  i en TV inspelning.

Kan inte avslöja för mkt men dem spelar vargar i fångenskap tillsammans med skådespelare.

Filmningen gjordes i skogen vid ett motions område i Stockholm under en helg dag och det betyder mkt störning.Precis runt omkring sprang det motionärer, familjer med barn, cyklister mm.Det var tom en som cyklade över film platsen trots skylten som satt uppe.Mycket nyfikna människor...

Hundarna skulle bla springa i full fart fram till skådespelarna som var främmande personer för hundarna, men detta gick bra!Och för varje tagning blev hundarna taggade och tyckte det var kul.Dem skulle också tex hoppa upp mot ansiktet på en skådespelare men även posera stilla under längre tid vilket kan vara svårt med bibehållen focus mot kameran ;) En hund som man ska filma måste ha tålamod.Samt eftersom det blir mkt nya intryck och intensivt är det väldigt bra om hunden kan slappna av i pauser o ladda om lite.Vilket dem båda gjorde Okami rullade tom  ihop sig till en ring.

Under inspelningen var det stunder då hundarna fick finna sig i att hanteras av skådisarna och dem andra i film teamet en bit ifrån där jag stod, men detta gick också bra så länge dem såg mig ;)

Efter lunch pausen hade hundarna bråttom tillbaka till film platsen vilket talar för att dem att dem tyckte det var kul!

Har bilder på hundarna tillsammans med skådespelarna men kan inte dela av mig av bilderna innan filmen är klar..

Resultatet kommer att kunna ses i Februari!

Okami är en hund man kan lita på vid uppdrag som detta, han är fantastisk! Hattai gjorde ett lika bra jobb men jag kan inte vara lika säker på hur hon funkar i nya situationer.Bägge gör en dock gråtfärdig av stolthet efter en dag som denna!